Adresse

DGI Huset

Solbakkevej 42

4760 Vordingborg

 

Kontakt

Tlf: 42 36 28 76

E-mail: post@kayserfys.dk

 

 

SuperSole

 

SuperSole er individuelt fremstillede indlægssåler der bruges som supplement til træningsterapi, hvor en sål kan medvirke til at afhjælpe eller forebygge fodrelaterede problematikker. De vigtigste hensigter med SuperSole er aflastning, stødabsorbering og smertelindring.

Sålerne er særligt gode til aflastning i forbindelse med hælsmerter eller ved overbelastning af forfod, ankelled eller achillessenen.

Før du booker tid til fremstilling af en sål, er det oftest nødvendigt at booke en førstegangskonsultation med vurdering af dit behov for indlægssåler. Her kan der indledningsvis lægges en diagnostisk tapening der (til dels og kortvarigt) kan skabe tilsvarende aflastning og dermed indikere om en sål vil være relevant at investere i.

Mange personer med hælsmerter og betændelse i svangsenen, oplever at sålerne har en nærmest øjeblikkelig smertelindrende effekt.

Sådan udformes sålen

Gitte fremstiller sålen på klinikken og du får den med hjem samme dag. Sålerne kan genopvarmes, hvilket giver mulighed for at ændre og justere sålen efter behov.

Eksempler på problematikker hvor SuperSoles kan gøre en stor forskel: ​

Fascitis plantaris

Betændelse i senehæftet under hælknoglen - typisk omtalt som "hælspore". Ofte en tilbagevendende problematik.

Ankelsmerter

Smerter på inder- eller yderside af ankelleddet, som følge af skade eller funktionel instabilitet under eksempelvis løb.

Achillessene

Overbelastet achillessene, akut, subakut eller kroniske smerter. Ofte en tilbagevendende problematik.

Nedsunket forfod

Smerter i forfoden og evt. nerveirritation og nedsat følesans i tæerne som følge af nedsunket forfod.